Aangepaste openingstijden modelwoningen | voorjaar

Terug naar overzicht 17 april 2019

Wilt u in periode rondom Hemelvaart en Pinksteren de modelwoningen bezoeken? U bent van harte welkom! Wij hebben de aangepaste openingstijden voor u op een rijtje gezet:
 

Hemelvaartsdag | donderdag 30 mei: gesloten 

Vrijdag 31 mei | geopend tussen 12:00 - 16:00 uur
Zaterdag 1 juni | geopend tussen 12:00 - 16:00 uur  

Eerste Pinksterdag | zondag 9 juni 2019 | gesloten
Tweede Pinksterdag | maandag 10 juni 2019 | gesloten

Op de dagen dat de modelwoningen geopend zijn, is een adviseur aanwezig om uw vragen te beantwoorden. 

Voor het bezichtigen van de modelwoningen hoeft u geen afspraak te maken. Voor onze nieuwste modelwoningen gebouwd in Emmelhage, de GH1 Stadsvilla en het GH2 Herenhuis kunt u bij ons kantoor een toegangscode afhalen om de deur te openen.
Op niet genoemde dagen gelden de reguliere openingstijden.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 

Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!

Bij de term ‘levensloopbestendige woning’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een luxe vrijstaande woning; speciaal voor u gebouwd en met de uitstraling van een moderne villa. Toch is dat wél wat u krijgt als u kiest voor een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Hoe we dat doen? In deze blog leggen we het u graag uit!
Wij houden u op de hoogte!