De 10 zekerheden

Tevredenheidsgarantie


Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Wij bouwen circa 200 woningen per jaar in heel Nederland. Onze ruime ervaring en de tot in perfectie doorgevoerde standaardisatie staan garant voor een nagenoeg foutloze bouw.

Wij zijn hiervan zo overtuigd, dat wij u aanmoedigen de opleveringskeuring door een onafhankelijke, door u uit te kiezen partij te laten verzorgen. Laat u uw woning opleveren door Vereniging Eigen Huis, dan nemen wij de kosten, uitgaande van het basistarief van VEH, graag voor onze rekening.

Wij willen graag weten of we aan de verwachting van onze opdrachtgevers hebben voldaan. En wie kan ons dat beter vertellen dan onze opdrachtgevers zelf? Daarom vragen wij onze opdrachtgevers in een anonieme enquête om een rapportcijfer te geven voor hun woning en de dienstverlening van Groothuisbouw. Nieuwsgierig? Klik voor de resultaten op: www.klantenvertellen.nl

Zo kan u zien hoe onze opdrachtgevers ons waarderen en kunnen wij onze opdrachtgevers in de toekomst alleen nog maar beter bedienen!

Wij houden u op de hoogte!